Italiens Juventus-klubben har afsløret holdets helt nye Tredjetrøje for første gang i sin 2017-18 sæson, hvor den digitale platform "Creator Studio" detonerer kreativiteten hos fans over hele verden.Billige Fodboldtrøjer er helt designet af fans, og fansne er stolte på dette tidspunkt. Fans over hele verden har skabt Juventus-klubben 2017-18-sæson nye Tredjetrøje gennem platformen "Creator Studio", med alle indgange i "contest mode" stemmer for top 100 af netvenner. Så er de mest fashionable spillere i hver hold blev valgt til at vælge den skjorte, de skulle bære.

Kombinerer historie med fremtiden, Juventus splinterny Tredjetrøje Klubbens klassiske sort / hvide elementer ind i subversive militærgrønne, de ikoniske sort / hvide striber, der krydser t-shirtbrystet, det nyindrettede klubmærke indlejret i det og viser "Bianconeri" Ånden at respektere historien, mens du holder trit med tiderne. Fans inspireret af design og brug af miljøvenlige materialer fremstillet af Juventus Tredjetrøje værdig til dit køb for at fejre det herlige øjeblik.

New Jersey giver spillerne et hurtigere tempo og en mere behagelig dressing oplevelse. Den bruger ultra letvægtsmateriale uden at ofre fleksibilitet og elasticitet for at give spilleren en højere bevægelsesfrihed, øge tøjets åndbar ydeevne. På den anden side vedtager volumenproduktionsversionen af ​​Jersey Climacool-åndbar teknologi, der også bruger huller, åndbare materialer, stoffer og unik syteknologi, der er designet til at hjælpe spillerne med at blive tørre. New Jersey, fremstillet af genbrugspolyester, har spillet en vigtig rolle i beskyttelsen af ​​miljøet og forbedring af bæredygtighedsprojekter ved at reducere kuldioxidemissionerne og reducere miljøbelastningen. Den bedste fodboldtrøjer butik har en innovativ fodboldtrøje til at beskytte miljøet for at bidrage lille, gå forbi, gå ikke glip af.