I tredje runde af Englands Carling Cup blev Liverpools 0-2-nederlag til Leicester City elimineret, og efter kampen trak Clope holdets forsvar, og han troede, at holdets forsvar var et syn at opkaste. Chamberlain, 35 millioner, indledte den første mulighed siden han blev medlem af Liverpool. Chamberlains dårlige spil i dette spil, hans passningsrate på kun 78% rangerede antallet af spillere i Liverpools første spiller anden i den næstsidste, knuste boldtælling på 0 gange. Liverpool fans, der så bolden hjemme, var ude af stand til at udholde sig, spyttede på ham og satte et "poo" udseende, mens en anden Liverpool fan vil være "performance" af Chamberlains spil i en række billeder for at lufte hans utilfredshed.Fodboldtøj til børn, med anstrengelser for at skitsere hjertet af fodbolddrømmen.

Før Chamberlain kom til Liverpool, Reds i første runde af Premier League plus UEFA Champions League To ekstra kampe fire vinder en flad, scorede 13 mål og tabte 7 mål. Og efter Chamberlain blev Reds, er Liverpools fire spil både fladt og negativt, scorede 3 mål og tabte 10 mål. Nedgangen i Liverpools rekord er tydelig, og Chamberlain er blevet kaldt "Zhang Ji" af netizens 'latterliggørelse. En forbandelse kan være et tilfælde for Chamberlain, og det er klart urimeligt at beskylde Chamberlain for dårlig præstation af Liverpool og Arsenal. Selvom Chamberlains spil ikke var fremragende i disse løb, men den større grund til at miste spillet er i den svage forsvarslinje, hvad enten det er Arsenal eller Liverpool denne sæson, har forsvareren forsvaret en vittighed i Premier League , og det er ikke let at vinde en kamp. Bliv ikke svimmel med succes, eller blive modløs af fejl, køb Liverpool tøj til børn kaster hundrede års dygtighed, nyder den lykkelige fodbold.

Men der er et gammelt ordsprog, det gode: de stærke er konstante. Vilje Chamberlain vil bryde denne forbandede forbandelse, den første ting at justere er hans egen dårlige tilstand. Han kan bidrage til den offensive linje, vil sandsynligheden for at vinde holdet være meget større, på det tidspunkt bør ikke have for mange mennesker at nævne "Zhang 90", "Zhang No performance" sådan et antal latterliggørelse. Mere information i vores fodbold hjem, mød magiske boldspil, del den vidunderlige fodbold.