På den 17. september PSG mod Lyonnais, fordi straffesparkstrafikken, havde Neymar og Cavani et skænderi, efter at spilskabet endnu var sammenbrudt, i Motta og andre gamle spillere under overtalelsessituationen blev ikke forringet. Efter straffeporten lyttede PSG præsident Alhelefi først til to spillere, og derefter tog hovedtræneren Emery, PSG sportsdirektør Antro-Enrique dem to uger hver onsdag. En anden spiller i centrum af udtalelsen Vortex, Alves, inviterede Neymar og Cavani til at spise middag med PSG-teamet. Udenhed er styrke, Fodboldtøj til børn støtter PSG-holdkonkurrencemester.

Medierne afslørede, at Neymar i offentligheden undskyldte PSG-teamet for sin irrationelle adfærd på banen og omklædningsrummets holdning. Fordi Neymar undskylder på portugisisk, så mange år i Frankrig, flydende fransk, Diego Silva, fungerede som Neymar-oversætter. Medierne påpegede også, at hele holdets atmosfære på Alves middagsparti ikke var så antagonistisk som skabsrummet i tidligere dage, og der var en følelse af at "slå fjendtlighed i venskab". Forholdet mellem Neymar og Cavani har ændret sig betydeligt efter den atmosfærisk modererede middag: De to sider er begyndt en rolig dialog, måske begyndelsen af ​​en forsoning mellem dem. Kom og køb PSG tøj til børn, del den fantastiske fodbold og oplev det glorværdige øjeblik holdet.

Faktisk har klubben ud over dialogen med to personer taget mere grundlæggende foranstaltninger. Cavani håber hovedstraffen, en af ​​grundene er, at han og klubben underskrev en kontrakt med Golden Boot-klausulen, og klubben vil nu ændre kontrakten, så længe Cavani scorede 25 mål kan få en bonus for Cavani har scoret 9 mål, er målet naturligvis tættere. "Farvende straf" farce vil helt klart ikke ske igen. Desuden har Emery også på pressekonferencen gjort opmærksom på, at han vil bestemme spillerens hovedstraff, tilsyneladende den nuværende 1. spiller Cavani modtog støtte fra leder og senior. Om fodbold Mere information, fornyer vores hjemmeside uophørligt, samler vores hjemmeside skal kunne ses når som helst.