Englands Manchester United Club har afsløret en ny 2017-18 sæson tredje fodboldtrøje. For første gang i historien blev kreativiteten af ​​fans rundt om i verden detoneret gennem den digitale platform "Creator Studio", blev Billige Fodboldtrøjer helt designet af fans. I sidste sommer lancerede leverandører digital platformen "Creators Studio", der gav fans over hele verden mulighed for at skabe den nye Tredjetrøje, Manchester United Club 2017-18-sæsonen. I "contest mode" blev alle indlæg stemt af en netizen for at vælge top 100, efterfulgt af de mest fashionable spillere i holdet for at vælge den skjorte, de skulle bære.

New Jersey-designer Aniello Carotenuto er en loyal Manchester United-fan. Han indarbejdede bronze statuen af ​​de berømte tre spillere uden for Old Trafford Stadium i design inspiration af jerseyen. Billedet af Sir Bobby Charlton, George Best og Denis tre legendariske stjerner repræsenterer En gylden tidsalder i klubbenes historie. Nu, når fansen bærer Manchester United Tredjetrøje i spildagen til Old Trafford stadion, giver den tre spiller bronze statue også folk tro på at vinde.

New Jersey er en stilfuld grå form, med en skarp kontrast til denne sæson hjemmejersey og Away Jersey, der beskriver designet af "Red Devils" klassikeren, som fans er bekendt med, symboliserer en stærk bånd mellem klubben og fansen.Den bedste fodboldtrøjer butik giver spillere mulighed for at bevæge sig hurtigere på banen og få en mere behagelig dressingoplevelse. Den bruger Climacool-åndbar teknologi og genanvendt polyester sammen for at skabe, uden at ofre fleksibilitet og elasticitet, reducere virkningen på miljøforurening, for at give spillerne en højere bevægelsesfrihed, øge tøjets åndbar ydeevne.