Efter at have bevaret Sanchez på sommeroverførselsmarkedet har Arsenal stadig ikke afsluttet en kontrakt med den chilenske stjerne, og det ser ud til, at Sanchez afgang fra Arsenal kun er et spørgsmål om tid.Billige Fodboldtrøjer at hjælpe Arsenal manager Arsene Wenger finde alternative kandidater til Sanchez. Han havde håbet på at købe Monaco midtbanespiller Lemar i sommer, men den franske stjerne var ikke interesseret i en overførsel til Arsenal. Nu ser "professoren" ud til en anden fransk fyr, Manchester United angriber Marshall.

Ifølge britiske pressemeddelelser mener Arsène Wenger, at Marshall er den perfekte erstatning for Sanchez, så han vil underskrive Manchester United-angriberen, når Sanchez forlader, Billige Arsenal Trøjer har ventet på dit køb på vores butikshylder. Ifølge pressemeddelelser skal Arsenal muligvis betale et overførselsgebyr på over £ 50 mio. Bn for at lette overførslen, men Wenger er ivrig efter at få den franske stipendiat, der kan vælge at acceptere overførselsgebyret.

Wenger ønsker, at Marshall skal flytte væk fra Old Trafford, og hvis angriberen har til hensigt at "professor" er villig til at tilbyde et tilbud. Arsenal legende angriber Henry sagde i sidste uge, at Marshall nu er mere magtfulde end han er i samme alder. Som Arsenal's "Shooter King" er Henrys ord helt sikkert yderst vurderet. En anden vanskelighed for Arsenal at købe Marshall er Mourinho's attitude. Reds manager synes at have forventninger til Marshall, han roste angriberen "for hans store fremskridt." Billige Fodboldtrøjer butik hver dag i den opdaterede fodbold information, velkommen til at være opmærksom på vores butik.