Den brasilianske fodboldforening meddelte den 17. oktober, at det brasilianske landshold vil holde en venskabskamp med VM i Rusland den 23. marts 2018, som afholdes i den russiske hovedstad Moskva. Selv om der ikke er nogen officiel bekræftelse på mødestedet, mener den brasilianske fodboldforening, at det sandsynligvis vil være stedet for 2018 VM-åbner og finaler på Luzhniki Stadium, kan fans købe Billige Fodboldtrøjer klar til at komme til Moskva for at se spillet . Stadionet blev opgraderet i stor skala til VM. Som åbningen af ​​det nye mødested vil værten Rusland udfordre Argentina på det nye stadion den 11. november i år.
Brasilien vil spille et venskabskamp med Tyskland efter kampen med Rusland. Selvom Brasiliens verdensrangeringer er steget til andenpladsen, er fremragende præstationer i kvalifikation værd at fansens køb af Billige Brasilien Fodboldtrøje og støtte til holdets favoritspillere. Men før sidste verdensmesterskab led et tysk hold slagtet, så vil de kæmpe før verdensmesterskabet med Tyskland for at undersøge deres sande styrke. Den venlige kamp med det russiske hold er de sidste par spil fra den brasilianske landsholdskonsol, Titt førte træningsholdet til at forberede sig på verdensmesterskabet. Nationalt teamkoordinator Gaspar sagde: " Tilpasning til den russiske atmosfære er meget vigtig, vi skal tilpasse os fans, spillesteder og klima der, coachingholdet vil være baseret på spillernes præstationer for at bestemme den endelige postliste. "

Udover det venlige, vil den brasilianske fodboldforening være i Rusland for at undersøge VM i landholdet for at blive på hotel- og træningssteder. I øjeblikket er trænergruppenets højborg beliggende i Sortehavets kystby Sochi. Gaspar sagde: "Vores mål er at gennemføre 4 højt niveau spil før VM, med rivaler i Japan, England, Tyskland og Rusland, hvilket er vigtigt for coaching teamet at bestemme den endelige store liste." Coach Titt vil indkalde landslaget den 20. i denne måned for at forberede kampen mellem de japanske og engelske hold i Lille, Frankrig og London henholdsvis den 10. og 14. november.Billige Fodboldtrøjer butik giver kunderne den bedste kvalitet fodboldtrøjer, kits, fodbolddragt til rabatpriser.