I Bundesliga 9. runde blev Dortmund udlignet af Frankfurt på toppen af ​​to mål, og Dortmund-træner Bosz sagde: "Det er et meget åbent spil, og begge hold har mange chancer for at score mål." Når du får en to-måls lead og der er andre muligheder, skal du vinde spillet. Jeg beklager, at vi ikke gjorde det i dag. Vi har ikke demonstreret vores evne, især i sidste halvdel af organisationen. "Billige Fodboldtrøjer er den bedste gave til fans på banen.

Bosz mener, at holdet burde have lukket sejren tidligt: ​​"Vi skulle have bestemt vinderen tidligere, og vi har nok chancer til at nå 3-0 eller 3-1." Jeg beklager, at vi ikke kunne tage chancen. Jeg styrker mit forsvar på den måde, fordi Frankfurt-offensiven var hård. Derfor bytter jeg spillere som Weigl til en defensiv spiller. Det tredje mål sparkede ikke ind i målet, hvilket var afgørende for os. I et sådant spil bør ikke give modstanderen mulighed for at trække vejret. "Køb Dortmund Trøje, giver spillerne mere opmuntring og støtte.

Om den helt nye firepunkts vagt: "Vi skal opgive mange forsvarsspillere." Hylde de spillere, der spillede. Jeg ved, at det ikke er nemt at have spillere som Subotic, der ikke har spillet i lang tid, og som har spillet denne position for første gang som Weigl. Men de har gjort et godt stykke arbejde. Efter at vi kom foran de to mål , Frankfurt blev stærkere og skabte mange muligheder. Vi havde håbet på at starte en rigtig forsvarer, før vi fik 2-0 føring, Weigl var midtbanespiller. Spillerne forsøger at komme til slutningen, måske er nogle trætte. I sidste ende mangler vi stadig lidt held. "Billige Fodboldtrøjer butik mange nye trøjer er allerede på hylderne, du er velkommen til at købe.