Liverpools ungdommer Brewster, der scorede tre mål i onsdags U17 World Cup, hjalp England til at vinde finalen i 3-1 sejren over Brasilien, og hans blændende præstation på dette arrangement tiltrak stor opmærksomhed. Liverpool teenager Rhian Brewster vil være i en alder af 18 næste år, og Liverpool er parat til at tilbyde ham en voldsom lønforhøjelse kontrakt for at bevare den potentielle stjerne, rapporterede britiske medier. At købe Billige Fodboldtrøjer er den bedste måde at holde Brewster på, og lade Brewster se fansens kærlighed til ham.

Det er underforstået, at Liverpool holdets generelle praksis ikke er at give underjordiske spillere med professionelle kontrakter, som den walisiske teenager Woodburn er på hans 18 fødselsdag 10 dage efter at klubben har gennemført kontrakten. Så Brewster skulle underskrive en ny kontrakt i en alder af 18 næste april. Med Brewsters fremragende præstation håber flere klubber at tage ham væk fra Anfield, og Liverpool er overbeviste om, at den nye stjerne vil bo på Anfield.Køb Liverpool Trøje Hope Liverpool kan med succes underskrive Brewster.Brewster siges at have haft sit liv på Anfield og har tilpasset sig miljøet, og Liverpool mener, at han vil følge Woodburns fodspor for at overdrage sin fremtid til Liverpool og forny sin kontrakt med klubben.

Siden forlod Chelsea ungdomslejr i 2015 har Brewster spillet godt i Liverpool Echelon, så Melwoods holdkammerater er ikke overrasket over hans præstation ved U-17 World Cup i Indien, som han anses for at være en af ​​Liverpools unge spillere. gamle helte ud af ungdommen, der er muligheder for at forberede folket, så Brewster vandt sin ære bifald, Billige Fodboldtrøjer butik har været klar til alle former for fodboldtrøjer, oplever sjov med online shopping fra nu af.