På en måde er Bells skade ikke en dårlig ting for Real Madrid. Journalist Ecdor Martinez sagde i de seneste bemærkninger, at Bells skade hjalp Zidane til en stor tjeneste, på den ene side var Zidane lettere at implementere, på den anden side har Real Madrid's vindende sandsynlighed steget med 10%. Media sagde, at den skadede Bell-suspension var god for Real Madrid og sagde, at eksporten ville være brutal, men dataene viste sig at være rimelige. Den walisiske stjerne kan ikke konkurrere, og Real Madrid kan vinde flere spil.Billige Fodboldtrøjer frygtløs og aldrig opgive nogen spiller.

Ifølge medieanalysen, med Bell-spil, er Real Madrid's vindhastighed 70,8%, uden Bell, Real Madrid's sejrrente steg til 80,49%. Denne analyse er rimelig, at vide, at Bell er fraværende fra Real Madrid 33,75% af spilletiden , et stort antal data til at drage konklusioner. Selv om Bell gjorde det godt i Europapoker i 2016, ser det ud til at det var en flash i panden, og han har faktisk haft problemer i klubben i de seneste årstider. Han har scoret godt med det walisiske hold i European Cup, men efter at have vendt tilbage til klubben kunne han ikke finde følelsen på banen, og fansen begyndte at løfte ham konstant.Billige Real Madrid Trøjer at bevidne alle de herlige øjeblikke og slutte hænder til at hjælpe Bale med at finde stemningen fra stadion.

Bells manglende evne til at spille kan være en skam, og han blev set som en vigtig søjle i Real Madrids fremtidige planer, men tiden har vist, at han ikke kan være en søjle i holdet. Du ved, det er hans femte sæson i Real Madrid, og han er havde for mange muligheder for at bevise sig. Dagens klokke synes at have tillid, skaden gav ham et slag, i besiddelse af den bold han ikke følte, i Real Madrid, Bale virker meget abrupt. Bell er nu i doldrums of hans karriere, hans walisiske hold har savnet verdensmesterskabet, han har mistet Golden Globes 30 kandidatlisten, og skader kan have tabt ham i Real Madrid-positionen.Billige Fodboldtrøjer butik bede, at Bell kan genskabe tilliden og vende tilbage til Real Madrid.