Bemærkninger efter Tottenham-spillet, lad Ronaldo igen blive fokus for spillet, før førskoleundervisning Portugals superstar synes at være i godt humør, i spillerens kanal og Marcelo-chat meget glad, opvarmning er også en metodisk hengivenhed, men spillet før den officielle start af skuddet Ronaldo, sidder på spillerkanalens trin, og hans nærmeste holdkammerat er stadig Marcelo, og Real Madrids løjtnant har været omkring Ronaldo. Billige fodboldtrøjer børn Lad barnet blive forelsket med spillet.

Et par gange i første halvleg tog Ronaldo bolden uden for området, og Isco, Asensio og andre angriberne for at søge vægsamarbejde, mistede bolden vil være aktivt efter kampen for at tage bolden tilbage, en tur til venstre fod volley teknologi overrasket fire, men bolden ramte kanten af ​​nettet, og flere offside er reflekteret, han desperat vil vinde mentaliteten af ​​spillet. I første halvdel af en detalje fløj Iscos kors ud af bundlinjen, Real Madrid er alle spillere tilbage for at vente på den anden målmand til at åbne bolden, kun Ronaldo til markpersonalet vinkede ham udenfor bolden tilbage til tykerb målmand.Billige Ronaldo tøj til børn håber at den lille atlet roligt står overfor hvert spil.

Anden halvdel af Ronaldo spiller også ofte rollen som initiativtager. Udover og Isco, Ascencio for at søge samarbejde forsøgte han også flere direkte angrebsmål, men i dag er hans mål stadig fattigt, flere gange er næsten et punkt score, Ronaldo selv er hjælpeløs smilede. Missede den sidste chance før finalen, meddelte at Ronaldo ikke har brudt spillet igen, han er stadig enlig 1 i Spanien i denne sæson, men hjemmeholdets målkonto er stadig ikke åben, men spillet til at sende en hjælp og hyppigere at søge med holdkammerater med ham, stadig Real Madrid to på hinanden følgende manglende indvarsle en sejr efter helten. Da han gik tilbage til garderoben, var Bernabeu-fansne, der ikke havde forladt, applauderet for deres nummer 7. Fodboldtrøjer med tryk til børn mere for at værdsætte fodboldspillers indsats.