På Old Trafford vandt Manchester United en syv sejre hjemme hos et 4-årigt interval med en 4-1 sejr over Newcastle. Den første ting at være glad for er, at Pogba er tilbage i holdet. Selvom der var mange fans, der tvivlede på hans værdi af milliarder. Men hans fravær er en god indikation for hans betydning, selv med Lukaku, martial, mata, matić og andre fremragende spillere, manglen på Pogba Manchester United er som at tabe Guds ånd, spillet spilede værre, midtbanen er meget væske. Men Pogbas tilbagevenden gjorde kampen så smuk, at han spillede 70 minutter, afsluttede 2 skud og 2 kritiske pass, scorede 1 mål og havde 1 god hjælp, 64 passerer og 54 til højre position, afsluttet 3 gange og havde 4 succesfulde kampe. Han har været spiller på midtbanen og har gjort spillet glattere og smukkere. Billige fodboldtrøjer børn giver spillere ubegrænset magt.

For det andet scorede den første kamp. Denne sæson har Martial spillet 10 gange i Premier League, scoret 4 mål og havde 2 assisterer i den første etape af den nye sæson skød han Jiangong 10 minutter på bænken, for det andet til Swansea scorede han 1 mål på bagsiden af bænken, en 4-0 sejr hjemme, og han scorede lige igen. , og i sidste måned spillede han i en 20-minutters erstatning med Tottenham, og scorede et vindende mål for at hjælpe Manchester United med at tage 3 point. I tilfælde af bænken synes Martial at have været i stand til at score mål for holdet, så fansne driller, og kampsport og Lashford arbejder på bænken. Billige Manchester United tøj til børn for at være stolt af sejren i øjeblikket.

Selvfølgelig, lad Mourinho og Manchester United fans mere spændende er, Zlatan i mangel af de store seks måneder, endelig igen bordet på banen. I den 77. minut af spillet, erstattede han Martial og blev jublet af hele publikum, og han afsluttede 15 pass på bare 10 minutter, og hver gang han tog bolden, jublede fansen ham. I den henseende udtrykte Mourinho også bekræftelse: "Det er klart, at de såredes tilbagevenden altid er meget god, især i Zlatan's tilfælde, efter at han var alvorligt skadet, se hans tilbagevenden til at være meget spændt." Det må siges at Manchester United vandt mere end 3 point, Lukaku og Martial's mål, tilbagevenden af ​​Pogba og Zlatan, ser ud til at sætte en fejning af deres tidligere tilbagegang, igen til kampens mestre.Fodboldtrøjer med tryk til børn, fremtiden for dine fødder.