I sidste lørdag undertegnede Messi endelig en formel kontrakt med Barcelona. Efter en række begivenheder i de seneste måneder kan Barcelonas præsident Batomeu endelig trække vejret. Ifølge de spanske medier er Messi's forlængelse af forsinkelsen ikke bestemt, ikke præsidenten i Barcelona sagde kun til Messi's officielle underskrift, men fordi Barca og han genforhandlede kontraktvilkårene, underskrev de to parter en ny kontrakt. Messi 13 år gammel til at deltage i Barcelona, ​​her er hans eneste effektive klub! Messi udtrykte også håb om, at hans karriere vil blive brugt for evigt i Barcelona, ​​håber at gå på pension i Barcelona.Billige fodboldtrøjer børn lykønsker Barcelona med succes med at underskrive de store spillere.

De spanske medier afslørede processen: de to parter nåede en foreløbig aftale i begyndelsen af ​​juni, men aftalen blev officielt annonceret i begyndelsen af ​​juli. Barca's kontrakt med Lionel Messi blev fornyet indtil 2021 med et brud på 300 millioner euro. På grund af dagsordenen blev kontrakten imidlertid ikke formelt underskrevet. Messi var ikke i Spanien, men i Argentina, og efter brylluppet begyndte Messi sin ferie. Messi skulle forny sin kontrakt efter at have vendt tilbage til klubben, men det var ikke tilfældet. Årsagen er, at Germain har betalt et kontraktbrud på 222 millioner euro til at grave væk Neymar. I modsætning til en sådan ting, mener Barcelona-toppanik, fordi nogen er villige til at betale for Neymar 222 millioner euro likviderede skader, der også vil være villige til at betale for Messi 300 millioner euro likviderede skader. Barcelonaklubbenes top messing kaldet Lionel Messis far, der krævede en stigning i kontrakten, og de ønskede ikke, at en anden superstjerne skulle graves væk.Barcelona Messi tøj til børn vil nyde glæden ved verdens bedste spillere i de næste 4 år.

Barcelona gav Dembélé en kontrakt på 400 mio. Euro, højere end Messis oprindelige kontrakt. Hele sommeren forhandler Barca's top messing med Massey's far til en ny kontrakt, og Barca's klub kræver en stigning på 700 millioner euro, men Messi's årsløn vil stige. De to sider har gennemført hemmelige forhandlinger. Barca's klub sagde, at der ikke var sket noget, og Messis far og hans bror havde underskrevet en formel underskrift og fotografering. Men faktisk begyndte de to parter faktisk en ny forhandling, Juni-kontrakten blev væltet, og den nye kontrakt blev omdefineret. Kontrakten vil kun være effektiv, når Messi har underskrevet det. I sidste uge, efter en 4 måneders forsinkelse, nåede de to parter endelig en aftale, som Messi kunne forhandle frit med enhver anden klub med kun 1 måned tilbage.Fodboldtrøjer med tryk til børn, efter Messi fodbold fodspor.