Juventus har haft en større udfordring i denne sæson som den seks-time vinder, Juventus er nu den tredjestørste i den italienske fodboldliga. I Champions League blev den fjerde runde Juventus fladt af portugisisk sport, savnet muligheden for at fremme to runder forfremmelse, hjemmeudfordring Barcelona, ​​Juventus kan ikke lave fejl, på grund af dette hældte Allianz Arena i 40.876 fans. På tribunerne spillede Juventus-fans "Captain Buffon, National Pride" banner hyldest til Buffon. Som kaptajn i landsholdet ville Buffon have været forventet at gå til verdensmesterskabet i sjette gang, der skabte en rekord for verdensmesterskabet, som desværre blev elimineret af Sverige i en ekstra kamp, ​​og Buffon mistede muligheden for at lav en rekord Facing kameraet, Buffon tårer, følte denne scene italienerne, men rørte også alle fansne.Billige fodboldtrøjer børnkan vidne til denne store handling på scenen.

Før Juventus, Alba og Lakitic gav alle Buffon et kompliment, og den kroatiske midtbanespiller gav endda udtryk for håbet om, at Buffon ville erstatte ham til VM. Efter spillet tog Buffon sine handsker og hugget Lakitic i kun 10 sekunder, og efter en hvisken tog Buffon igen Lakitic igen og klappede over midtbanespillerens overflade. Tilsvarende omfavnede Buffon den særlige rod, der blev rost af medierne som "et knus mellem den bedste målmand i historien og den bedste målmand i dag".Billige Juventus tøj til børnvar glad og stolt over at have denne store spiller.

Buffons karriere varede næsten 20 år, med den voksende alder, mere erfarne inden for Buffon, både inden for og udenfor handlingen er eksemplarisk, i modsætning til deres efterfølgere, efterfølger Donnaluma, Palin, Buffon hver gang de vil rose dem , efter at spillet også vil tage initiativ til at omfavne modstandere, da holdet ramte vanskeligheder, tager Bu Fung initiativ til at bære ansvar, slå holdkammerater, før udvekslingspenderen, Buffon altid aktivt og modstandere "hook skulder", skaber aldrig en dårlig atmosfære, sådan en tung følelsesmæssig Buffon, vandt alles kærlighed.Fodboldtrøjer med tryk til børn, personlig tilpasning tiltrækker mange mennesker.