Efter at have slået Benfica i 2-0, kommer Manchester United tættere på de 16 bedste pladser i Champions League. Endnu vigtigere var sejr den 50. sejr, at Jose Mourinho har lært Manchester United for at hjælpe holdet med at vinde. The Red Devils har skabt en ny rekord af klubbhistorie i de sidste 38 regelmæssige hjemmespil. På grund af denne sejr udstillede Billige Fodboldtrøjer en hot selling tidevand. Kampe League Group 4 vandt spillet, og de sidste 7 almindelige spil 6 gange lod ikke modstanderen score et mål. Manchester Uniteds momentum ser ud til at være godt, men alle ved, at siden holdet på det 0-0 årige Liverpool hold er holdets indhold og kvalitet mindre end begyndelsen af ​​sæsonen, især på offensiv side da Lukaku fortsatte med at være ude af stand til at score, er Manchester Uniteds spil blevet uinteressant, men også Devils fans føler sig utilfredse eller bekymrer sig.

Det Forenede hold i Champions League i almindelighed for at spille en glat, succesfuld dobbeltdræbe Benfica har dog været i de første fire runder på 12 point, der fører den anden og tredje i gruppen af ​​Basel og Moskva Central Army 6 point, hvis ikke denne runde af Moskva Central Army i væk omvendt af nederlag Basel, kan Manchester United endda låse op et 16-stærkt sæde i to runder, men selv om det ikke gør de to sidste runder af Reds vil være kunne sikre sig, at topgruppen kun er en anden 1, hvilket kan siges at være en let opgave for Mourinho under hæren.Køb Manchester United Trøje tidligt for at fejre holdet i de 16 bedste pladser.

Efter kampen har Billige Fodboldtrøjer butik været vidne til Manchester United, skaber en 139-årig ny rekord af holdet, det vil sige 38 på hinanden følgende kampe hjemme ubesejret, siden 10. september 2016 tabte Premier League 1-2 til Manchester City, Reds vandt 27 sej 11 flad ubesejrede. Jose Mourinho har været et stærkt hjem siden coaching, ifølge statistik i sin træner siden lederen af ​​de 282 hjemmehold, rekorden for 221 vinde 51 flade kun 10 negative, vinderesatsen nåede 78,37%. Ved Chelsea har Jose Mourinho været i stand til at vinde 60 spil hjemme, hvor Real Madrid har 43 hjemme ubesejret, og hos Inter og Manchester United har 38 af hjemmet været ubesejrede. Den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville sagde: "På nogle måder fortjener Mourinho mere respekt, fordi de optegnelser, han skabte, er utrolige!"