Tyske medier nyheder, Bayern München kaptajn Manuel-Neuer på grund af den gamle skade tilbagefald igen længe efter skaden stoppet, er den medicinske afdeling i Bayern blevet kritiseret af omverdenen, herunder doktor Volker Braun for medierne, Neuer uenige, han i Bogens ansigt i skærmbilledet ovenfor trak han også en linje under hans navn og skrev: "Jeg er meget uenig i denne erklæring." Bayerns tidligere medicinske hold har absolut intet ansvar i denne sag. Jeg kan endda sige, at han har vedtaget den bedste måde, som moderne medicin kan gøre. "Billige fodboldtrøjer børn gav den skadede spiller de bedste ønsker.

Mauritius, direktør for fitness og rehabilitering, har forladt Bayern München med Carlo Ancelotti, og for et par dage siden bad Volker Braun om sin opsigelse og godkendelse. Medierne afslørede i nyheden, at Volker Brauns afgang var mere brat for Bayern. Inden for Bayern München har Volker Braun været i strid i lang tid, og for sårede spillere tog Volker Braun ikke den ideelle behandling. En spiller har en længere trussel på grund af et skadefald. Så fortsatte medierne med at sige, at det bedste eksempel var Manuel Neuer. Han fik en tredje metatarsalbrud i 2017 i september.Billige Neuer tøj til børn at støtte de store spillere, håber han snart vender tilbage til holdet.

Efter operationen for at fuldføre den venstre fod i slutningen af ​​september, sagde Bayern München officielle Neuer vil være tilbage næste januar. Medierapporterne sagde, at Neuer også skal bruge krykker i 4-5 uger, så det ikke er muligt at vende tilbage til tiden. Neuer's medierådgiver, Schmittenbechel, sagde: "Jeg vil ikke give nogen oplysninger om sådanne rapporter." Neuer mener stadig, at han kan genvinde vinterpause. Ifølge denne erklæring vil Neuer indhente den næste halvdel af åbningsstriden. Den tyske træner, hr. Neuer, sagde også på en tidligere pressekonference, at genoprettelsen af ​​fodskaden var i skemaet, og at de nyheder han vidste ikke ville påvirke hans søvn. Fodboldtrøjer med tryk til børn, som viste sig specielt på fodboldbanen.