Ifølge den seneste rapport, Pogba straks vender tilbage til skade, som nu er i trøbbel for Manchester United, er utvivlsomt et skud af tonic. På grund af muskelskaden i Champions League har Pogba savnet Manchester United 12-kampene, den samlede score er OK, men det er en nedadgående tendens, især i de seneste kampe med en stærk modstander, synes Manchester United midtbanespiller usædvanligt tynd og mangler af kreativitet, Manchester United i 0: 1 nederlag i Chelsea's spil er fuldt udsat for dette punkt. Selv om Mourinho er stædig, har spillerne, der har set spillet, ved at Manchester United's midtbanen er fuldstændig knust af Chelsea. Efter Pogba's fravær scorede Manchester United et markant fald i antallet af mål, produktionsmuligheder og tre af chancerne for scoring.Billige fodboldtrøjer børn har været klar til de små fans og sat på det for at juble på holdet.

Neville sagde: "Jeg tror Manchester United vil savne Pogba meget, fordi han har mod og tillid til at tage bolden. Han kan tage bolden i det smalle område. Når Chelsea får bolden, spiller de meget rytmisk, og Manchester United ser ud som om de ikke ved hvem der passerer bolden til og hvor. Pogba kan styre bolden, han kan gå for at bryde modstanderen. " Den franske midtbanespiller scorede 2 mål og 2 hjælper de første fire Premier League-spil og hjælper Manchester United med at starte sæsonen med stor fortræffelighed. Grunden til at sige Pogba er meget vigtig, er hans forståelighed, hans statur er høj, fodteknikken er udsøgt, kan styre bolden for at køre bandet, godt til at passere organisation, samtidig er også den anden side formidabel barriere. I øjeblikket Manchester United, manglen på en person, der kan styre bolden fremad, og kan gøre et præcist pas. Billige Pogba tøj til børn for at fejre Pogba's opsving og vende tilbage til Manchester United.

Men Pogbas skader er stort set helbredt, og medierne sagde, at Pogba kunne genoptage normal træning i næste uge, så snart den 18. november, da Manchester United's premiership med Newcastle var på bænken. Manchester United er stadig placeret som nummer to i Barclays Premier League-holdninger, men de er 8 point bag Manchester City. 10. december Manchester United vil og Manchester City til at indvarsle Derby, de Røde Devils må ikke miste spillet, den sidste sæson led alvorlig skade af Rojo og Zlatan vil tilbagevenden af ​​kluden også være et par af generals skades tilbagesendelse vil lade Manchester United står over for den overfyldte juleplan mere emboldened. Fodboldtrøjer med tryk til børn, bringer dig en anden fodboldkamp.