Det første ben af ​​sæsonen, det spanske nationale derby i Bernabeu Stadium, den endelige Barcelona væk 3-0 for at vinde Real Madrid. Efter denne runde er den fortsatte ubesejrede Barcelona (et spil endnu) foran Real Madrid 14 point, denne sæson kan La Liga-mesterskabskonkurrencen have været løst på forhånd. Billige fodboldtrøjer børner klar til at fejre det hold, der vandt mesterskabet.

Barcelonas 11-punktsled i Madrid før kampen var en af ​​Barcelonas største rivaler i historien foran Real Madrid. I sidste ende gjorde Messi, Luis Suarez og Vidal et mål, Barcelona 3-0 sejr og retur. Det er værd at nævne, at dette er Barcelona for første gang i Spaniens historie på vejen til Real Madrid vandt tre på hinanden følgende sejre. I de sidste to sæsoner har Barcelona været i ligaen for at slå Real Madrid på henholdsvis 4-0 og 3-2.Barcelona tøj til børn er en yndlingsjersey til børnene og en hyldest til de store spillere.

Efter La Liga 17-runde kampen scorede Barcelona 14 point foran Real Madrid i et spil og scorede 9 point i Atletico Madrid's førende position. Spændingen synes at have været lille for de spanske champions denne sæson. Barcelona stjerner er ikke blevet båret væk af sejren. "Vi har ikke råd til at tage det let," sagde Iniesta. Suarez sagde også: "Dette er et vigtigt tre point, men ligaen planen er stadig lang, Real Madrid, Atletico og Valencia vil ikke opgive at jage os."Fodboldtrøjer med tryk til børn, nyd online shopping oplevelse.