Tyske medier nyheder, Dortmund senior manager zork i et interview bekræftet at klubben kontrakt med obameyan udløber om sommeren 2021. som det er kendt for alle obmandyan kontrakt med dortmund udløb sommeren 2020, men klubben øverste leder zork, havde en storslået hemmelighed i et interview med medierne, og Obameyans kontrakt med Dortmund var blevet forlænget til sommeren 2021, hvilket betyder en hemmelig fornyelse.Billige fodboldtrøjer børn støtte det hold, de elsker.

Tyske medier, ledsaget af Obameyan kontrakten, hans løn også øget, den årlige løn på 9,5 millioner euro, med Royce som den øverste lønklasse, hvilket er mere end hans tidligere årlige løn på 1,5 millioner euro. Avisen sagde, at Obameyan og Dortmund også havde nået en mundtlig aftale om, at klubben ville overveje at sætte folk ind, hvis det potentielle tilbud var villigt til at finansiere en overtagelse på Obaméyan på 60 mio. €.Dortmund tøj til børn arve fodboldens ånd.

Zork sagde, at klubben i øjeblikket beskæftiger sig med Obameyan-problemer, herunder Obameyan ofte overtræder teamets regler om problemet, "Obameyan er en unik spiller, han er en stor spiller, har en flerfarvet personlighed, det giver en by som Dortmund har bragte mange fordele. " Han har kun et problem, det vil sige ikke være punktligt, hvilket skal være klart. Faktisk er Obameyan ikke punktlig sidste år, ofte sent, som en klub, vi skal overveje, hvordan vi skal klare det, jeg tror ikke, det kan løses helt, men det kan også håndteres godt. "Fodboldtrøjer med tryk til børn, en spændende ting.