Brasiliens legendariske stjerne Kaka annoncerede officielt sin beslutning om at gå på pension i et lokalt fodboldinterviewprogram. "Jeg er kommet til den konklusion, at det er på tide at afslutte min karriere som professionel," sagde Kaka, der vandt verdensmesterskabet med det brasilianske landshold. "Han skal nu spille en ny rolle uden for stadion, som for eksempel at være leder eller sportsdirektør." AC Milan har sendt en invitation til Kaka, og han synes sandsynligvis at vende tilbage til Italien.Billige fodboldtrøjer børn giver den pensionerede spiller den bedste souvenir gave.

"Jeg er ved at forberede mig på den kommende nye fase," sagde Kaka. At være klar til at blive i fodbold er nu en anden rolle, ikke en spiller. Jeg vil gerne deltage i klubben på en anden måde, som lederen, sportsdirektøren og så videre, mellem stadion og klubben. Jeg har lavet en masse forberedelser på at være en spiller, og nu forbereder jeg mig på denne nye rolle, og jeg vil se fodbold udenfor. Jeg har været succesfuld som professionel fodboldspiller, men det betyder ikke, at jeg vil være en god manager. Så jeg vil gerne forberede mig på dette fra nu af til nogle klubber, jeg har spillet for at lære og observere. Milano har tilbudt en invitation til at se det daglige arbejde i klubben tæt på. Dette er hvad jeg skal begynde at gøre for mig selv, og herfra kommer jeg til at være tættere på en anden rolle. "AC Milan tøj til børn at være stolt af den legendariske spiller.

I løbet af AC Milan vandt Kaka alle mulige mestere: Serie A, Italiensk Cup, Champions League og World Cup. Kaka vandt Golden Globes i 2007, og han blev den sidste spiller til at vinde Golden Globes, ikke Messi eller Ronaldo. Uanset hvor det virker, efterlader denne elegante og elegante gentleman altid en god hukommelse for folket der. AC Milan har hylder den korte sætning "Forever Rosen". Måske har Milanos hjerte for Kakas følelser ikke været i stand til at bruge nogle ord til at udtrykke. Alt i stilhed, når de ser tilbage og viser deres historier i deres sind, ser de en teenager iført nummer 22-trøjen, der løber i San Siro-spotlyset.Fodboldtrøjer med tryk til børn, begyndelsen af ​​drømmen om sejlads.