I den 15. runde af den engelske Premier League slog Manchester United 3-1 mod Arsenal. Men Pogbas røde kort blev sendt ud for et farligt skridt, hvilket også førte til franskmandens fravær fra næste runde af Manchester derby! Før kampen mod Arsenal, sagde Pogba i et interview med fodbolddelen: "Jeg håber, at Manchester City engang vil aftage, jeg håber virkelig det. Jeg ved det ikke godt, men jeg håber stadig, at nogle af deres meget vigtige spillere vil blive såret. Ligesom hvad der skete med os, ved vi, at vi altid har vigtige spillere såret i denne sæson, og hvis det sker for dem (Manchester City), vil måske en lille bump svække deres styrke. "Det er velkendt, at skader er den største fjende af fodboldspillere, og Pogbas bemærkning er helt klart uprofessionelt.Billige fodboldtrøjer børn at sprede positiv energi til spillet.

Pogba denne bemærkning en gang rapporteret, straks forårsaget oproer, fansen har anklaget Pogba egoistisk, uprofessionelt. I fodboldkamp håber jeg, at min modstander er såret, er den mest beskidte ide, selvom hjertet virkelig tror det, og ingen vil være som Pogba siger det. Der er endda britiske fans, der har anmodet FA om at straffe Pogba, og fansne føler, at "hvis du siger det, bliver det ikke straffet, det er som at sende den forkerte besked til offentligheden." "På det tidspunkt var Fergusons Manchester United stærke på grund af deres hvem og stærke kraft." I stedet for forbandet om at blive væmmes nu. Manchester United Zlatan tøj til børn respekterer enhver spiller, der tør at spille på banen.

Pogba det røde kort mod Arsenal er også en dag for retfærdighed, håber Mourinho god tuning den franske stjerne, spillet er vigtigt, men bolden er uundværligt, ellers er det svært at blive en Manchester United-leder! Det er værd at nævne, at Pogba i slutningen af ​​det fortsatte applaus, er der en provokerende handling fra dommeren, så den Forenede midtbanespiller er sandsynligvis over for mindst 3 suspensioner, hvilket er et stort slag for Manchester United. Håber Pogba inden for refleksion, lad ikke Manchester United fans chile! og Manchester City-forsvarer Gurmendi er Pogba-holdkammerater, både fra det franske landshold, sagde Pogba ordene, virkelig seriøst tænker på det?Fodboldtrøjer med tryk til børn, håber at spille i det større stadion som den berømte stjerne.