I den femte fod i den spanske fodboldliga vandt de regerende champions Real Madrid 5: 0 sejr over Sevilla. Foran de 70.000 ulige fans af Bernabeu-stadion holdt Ronaldo op i det 2017 europæiske Golden Globe-trofæ, som han netop havde vundet og blev vist rundt på stadion. Ronaldo satte derefter sit femte guldboldtrofæ med fire andre Golden Globes, superstjernen med fem gyldne trofæer og fire andre Golden Globes fra henholdsvis 2008, 2013, 2014 og 2016 år.Billige fodboldtrøjer børn er historiens vidne.

Spillet Zizou 442 dannelsen af ​​de meget høje odds i denne sæson, Ascencio og Basque, henholdsvis at bevare højre og venstre to veje, Magic Flute og krydse dette par af den bedste partner også dukkede op, Ronaldo og Benzema er toppen i fronten. Men det første mål for Real Madrid scorede er Nacho, åbningen kun to minutter efter et hjørne af Real Madrid forårsagede modstanderen i kaosområdet, Nacho griber muligheden for at stikke foran døren. Baghaven syntes at have altid haft en passion for Sevilla, og i sidste sæson havde han også scoret modstandernes mål med et godt frispark, og Sevilla blev førsteholdet til at være Nacho i to krige. Mr. Nacho scorede de næste to mål efter at have scoret et mål.Real Madrid tøj til børn lykønsker Ronaldo for at vinde Golden Globes.

Hver gang Ronaldo får et mål, ser det ud til at bryde nogle af hans daglige optegnelser. For at stole på målene i dette spil har Ronaldo ikke kun brudt det spanske mål, men scoring i 2017 har nået 50, i dagens fodbold kun Levin, Cavani, Messi og Kane kan sammenlignes, men det er skræmmende, at dette er hans syvende på hinanden følgende naturår for at opnå denne præstation. Ronaldo scorede 622 mål i sin karriere og overgik den legendariske Eusebio som den mest succesfulde spiller i portugisisk historie og sejren for hans personlige klubkarriere i nummer 500. Fodboldtrøjer med tryk til børn, galopperende fodboldstadion.