Real Madrid præsident Florentino ønsker at få Neymar er allerede en velkendt ting. Forud for mediernes rapporter har Neymar far faktisk haft middag med Florentino, Real Madrid præsident udtalte også offentligt, at "vi kan hjælpe Neymar lettere at få Golden Ball-prisen." Og de spanske medier oplyste, at Florentino var besat med at få Neymar, selv for enhver pris, selv med spilleren Ronaldo som en forhandlingschip. Hvis Paris er villig til at lade Neymar gå, vil de franske giganter i det mindste forvente 250 millioner euro i erstatning, siger medierne. For Florentino er en direkte betaling på € 250 millioner vanskelig, men hvis du byder penge + spillere for at matche prisen på Paris, er Ronaldo en af ​​de bedste. Den mest populære Billige fodboldtrøjer børn kan købe og opleve hurtige tilbud online.

Lad Ronaldo gå? Det kan virke svært at give mening, men medierne giver en grund. Medierne kaldte det "dræb to fugle med en sten", og på trods af at de fik Neymar, rydde Real Madrid også Ronaldo, en stadig destabiliserende faktor. Medierne påpegede, at dagens Ronaldo er blevet en reel besvær, da alder af konkurrencestatus for nedgangen ikke siger, springer portugiserne konstant Real Madrid til sin løn for at indhente selv med Messi og Neymars årlige løn , som en europæisk fodboldarbejdende kejser. Men Florentino mener ikke, det er værd at betale for en spiller, især når Ronaldo ikke længere er den faktor, der bestemmer spillet. Og ved at sætte Ronaldo i handlen kan Real Madrid opfylde ethvert finansielt krav i Paris.Real Madrid tøj til børn opfordrede holdet til at øge deres styrke og konkurrere om mere ære for at tilbagebetale fansen.

Men medierne påpegede også, at hvis Ronaldo lærte nyhederne, ville det også være meget farligt for Real Madrid. For det første vil Ronaldo aldrig genkende sig som en forhandlingschip. Og for Ronaldo, som netop har vundet verdens fodboldspiller og Golden Globes, er ideen om Florentino uforståelig for ham. Som følge heraf kan den interne atmosfære i Real Madrid's ustabilitet blive forværret af Ronaldo. Men medierne sagde, at hvis paris ville være villige til at betale Ronaldo samme årsløn som Messi, kunne portugiserne være villige til at afslutte aftalen så hurtigt som muligt.Fodboldtrøjer med tryk til børn, kan favoritspilleren påvirke fremtidens liv.