Fodboldens sportsmand kolliderer ofte med modecirklen, men kun få mennesker synes at kende banegården. Juventus stjerne Dybala for nylig grænseoverskridende modecirkel, landende Milan Fashion Week, for luksusen af ​​D & G walk show. D & G, en af ​​grundlæggerne af Gabbana, har længe beundret Dybala: "Du er så god, hvorfor viser du os ikke vejen?" Interessant nok, i de italienske medier under catwalken, genkender meget få mennesker Dybala som fodboldstjerne, mandlige modeller og seere er ikke fans?Billige fodboldtrøjer børn for catwalk show Dybala føles fantastisk.

Den seneste 2-ugers vinterpause i Serie A har bragt de fleste stjerner til resten af ​​verden, "opladning" for at forberede sig til anden halvdel af sæsonen. Men Dybala, som blev såret i kampen mod Cagliari sidste weekend, opholdt sig i Turin for rehab og gav sin ferie. Men for nylig er Dybala blevet Milan Fashion Week på den største overraskelse: I D & G's show blev den midlertidige gæst Argentina "Fresh Meat" en model, iført en sort fløjl smoking, et stort billede af efterligningen af ​​professionelle modeller til at gå på showet, øjeblikket tiltrak Reporterens øjne bruger et stort antal film.Dybala tøj til børn unimaginable Dybala sådan uventet, alt for smuk.

Selvom Dybala ben ikke er så langstrakte som en professionel model, men udseendet er temperament ikke værre end professionelle modeller, meget type. Serie A er ved at genåbne næste weekend, og Champions League knockout sæsonen vil ringe hornet næste måned. Tidligere medieberetninger, ifølge Dybala's opsving, er Juventus og spillerne overbevist om, at han kan være i den 13 februar mod Spurs i Champions League 16 første ben tilbage til spillet.Fodboldtrøjer med tryk til børn, venter på tilbagelevering af Dybala.