Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller, han er også verdens mest sociale netværk fans af spillerne, verden har et godt ry. I de seneste dage er verdensmesterskabet i 2018 vært for Rusland i den seneste visning af 40 fodboldrelaterede isskulpturer, og en Ronaldo-isskulptur er også opført her. Men skulpturens udskæring er lidt fattig, billedet af hele isskulpturen og Ronaldo selv er for stort hul, ikke en lille Ronaldo-charme. Billige fodboldtrøjer børn inviterede fans til at besøge russisk is og sne på forhånd.

Moskva, Rusland, afholdt sin årlige musikfestival, som også er en af ​​byerne afholdt sommerens VM, så der er også 40 stykker isskulpturer på musikfestivalen. De berømte russiske medier sagde, at for at lave disse isskulpturer samlet Baikal-søen og søerne nær Jekaterinburg omkring 2000 tons is. Ronaldo tøj til børn kan besøge disse store værker på forhånd til Rusland.

Og i de 40 isskulpturer, der er den mest iøjnefaldende skulptur af Ronaldo, skal Moskvas borgere til Ronaldo tage et billede før isskulpturen. Men denne isskulptur og Ronaldo selv er kløften meget stor, især ansigtsegenskaberne er meget rude, og Ronaldo er smukt ansigt uden ligheder. Bronzestatuen af ​​Ronaldo's hjemby, der etablerede en statue af Ronaldo foran Madeira lufthavn sidste år, har også ført til en selvdækkende visning af fans. Og hvis man ser på isskulpturen i dag, må de fans, der har været i stand til at undergrave statuen af ​​Ronaldo sidste år, have været magtesløse for at undergrave den.Fodboldtrøjer med tryk til børn, sprede ånden i fodbold sport.