Barcelona 1-1 Espanyol 22. runde La Liga i 2017-2018 sæsonen. I dette spil startede Messi ikke ud, det blev den store nyhed, efter kampen, Ernesto Valverde Tejedor assistent coach Aspiazu for at forklare dette, sagde han, selv om Messi er en fremmed, men i skemaet er meget intensiv, også nødt til at hvile.Billige fodboldtrøjer børn ønsker at holdet skal bringe flere gode spillere og ikke altid stole på Lionel Messi. Messi er erstatning, som ikke er ualmindeligt, Messi er trods alt en meget stærk spiller, medmindre skaden, ellers Messi er ivrige efter at spille. Under coachingen af ​​Guardiola og Enrique lod selv træner Messi hvile, men den argentinske stjerne nægtede. Det kan ses, at Messi selv altid ville blive på banen.

Men Barcelona har for nylig været på tre fronter, med en meget stram tidsplan, og det er også nødvendigt at rotere Messi midt i den kommende Champions League knockout. Så i Barcelona derby mod spanierne så folk, at Messi ikke startede scenen. På den tid på frontlinjen arrangerede Ernesto Valverde Tejedor en kombination af Luis Suarez og Paco. Men i tilfælde af at situationen ikke kan åbnes spiller Messi stadig i det 59. minut. I dette spil fortsatte Messi imidlertid ikke med den gode tilstand i de seneste, i en varm situation har han ligaen i sæson 20 mål. Barcelona fodboldtøj til børn Se Messi trætte tilstand føler sig også utilfreds, håber han god hvile.

I Barcelona 1: 1 interviewede Espanyol, Barcelona assisterende coach Aspiazu, talte han om Messi-erstatningen: "Lionel Messi er en fremmed, men alligevel skal han stadig hvile, for vores tidsplan er meget intensiv." "Messi-erstatningen har også haft den samme situation i Champions League denne sæson, såvel som Messi-bænken i Barcelona mod Juventus og sportslige", sagde han. Behøver Messi selv er villig til at acceptere Ernesto Valverde Tejedors beslutning, trods alt har 30 år, er nødt til at allokere tid rationelt, for at have en god status i sæsonen sprint stadium. I interviewet talte Aspias også om Coutinhos position og sagde: "Coutinho vil spille til venstre, selvom han er en meget fleksibel spiller på banen."Fodboldtrøjer med tryk til børn, understøtter altid Lionel Messi.